28 липня, в день Св. рівноапостольного, великого князя Володимира, наш співбрат о. Андрій Сивак ТІ, прийняв Ієрейські Свячення із рук Високопреосвященннішого Архиєпископа і Митрополита Львівського УГКЦ, Владики Ігоря (Возьняка).

Чин Священичого Рукоположення відбувся у колишньому єзуїтському ранньо-бароковому храмі Свв. Верховних Апостолів Петра і Павла, будівництво якого розпочалось ще на початку XVII ст. за взірцем головної святині Ордену Товариства Ісуса – храму Іль-Джезу (Il Gesù) що у Римі і  вважається однією з найбільших культових сакральних споруд міста Львова.

Духовно-інтелектуальна формація і приготування нашого брата Андрія до прийняття Божого Дару Священства, тривав понад дванадцять років, який розпочався із навчання і формації в Львівській Духовній Семінарії Святого Духа, УГКЦ, та в Українському Католицькому Університеті, а відтак після їх закінчення і вступу до Товариства Ісуса, його формація проходила в Польщі та в Римі.

Радіючи за дар його життя і покликання, бажаємо нововисвяченому о. Андрію, у всьому й до кінця бути вірним учнем Ісуса Христа, та сином Його Святої Церкви, щоб з любов’ю і щедрістю серця виконати Волю Божу і служити для добра і спасіння людським Душам і разом прямувати дорогою до Царства Божого!