Унів.
Із 20 по 28 квітня 2018 р. в с. Уневі, що на Львівщині, відбулись Ігнатіанські Духовні вправи для отців редемптористів. У “першому тижні” отці роздумували над темою зла, людського гріха та таємницею Божого прощення.
Зло та гріх часто непомітно проникають у людське життя, руйнуючи його. Усвідомлення своєї провини та визнання її, дозволяє відновити втрачені “синівські” взаємини з Богом, тобто, повернутися до милосердного Батька, Котрий чекає на свого загубленого сина.

Яремче.
З 5 по 12 травня 2018 р. у Яремче (с. Дора) відбулись Ігнатінські Духовні вправи для сестер із різних чинів і згромаджень. Сестри проходили шлях “Третього тижня”, в якому роздумували над таємницею страстей Христових.
Людина сотворена не для того, щоб страждати, але для того, щоб бути любленою та любити. Однак, тут на землі, в житті людини страждання неминучі. Любові без страждань не існує!
Роздуми над страстями Христовими дозволяють нам зрозуміти сенс Його та нашого страждання, більше приймати їх і через них зростати у любові до Отця та Його розп’ятого Сина. Сила та глибина страстей Христових допомагають нам не боятися хреста, приймати наших ближніх і себе. Роздуми “Третього тижня” вимагають від нас глибокої віри, внутрішнього мовчання та терпеливості, які необхідні для того, щоб увійти в таїну, яка є даром Його любові до нас.

Береги.
Із 3 по 11 червня 2018 р. в с. Берегах, поблизу Львова, у Святопреображенському монастирі сестер ЧСВВ, відбулися Ігнатіанські Духовні вправи для групи сестер із новіціату. Новички проходили шлях “Другого тижня”, в якому роздумували над темою глибшого пізнання особи Господа нашого Ісуса Христа.
Мабуть, Ти вже щось знаєш про Христа, маєш хороший катехитичний вишкіл чи навіть учений ступінь із богословських наук. Можливо, Ти священик або ж богопосвячена особа. Але чи Ти знаєш (наскільки) самого Ісуса? Чи Ти Його вже десь зустрів? Який у Тебе образ Бога? Якого Христа Ти знаєш?
У “Другому тижні” Ти намагаєшся глибше пізнати Ісуса, щоб Його більше любити та наслідувати. Але, щоб наслідувати Христа, потрібно спершу хотіти Його пізнати!

Духовно супроводжував реколектантів о. Михайло Станчишин, ТІ.