18 жовтня 2014 року у львівському храмі св. апп. Петра і Павла (Костел єзуїтів), відбулися ієрейські свячення отця Михайла Станчишина, ТІ. Головним святителем був владика Ігор Возняк, архиєпископ Львівський.

У Божественній Літургії взяли участь провінційні настоятелі європейських провінцій Товариства Ісуса, які цього року зібралися у Брюховичах на щорічну конференцію європейських провінціалів. Для багатьох з них це була перша літургія у східньому обряді. Окрім священиків та співбратів єзуїтів у святковому заході взяли участь сестри з багатьох згромаджень, рідні отця Михайла, друзі та знайомі.

Отець Михайло Станчишин народився у Дрогобичі, навчався у Польщі та Німеччині, де захистив докторську дисертацію з екуменічного богослов’я. До Товариства Ісуса вступив у 2007 році. Обіти зложив у 2009 році в Нюрнберзі, де відбував новіціат. Після цього повернувся у Львів, де протягом наступних років працював з біженцями, викладав в семінарії, давав численні реколекції та конференції, був душпастирем молодіжних спільнот.

Бажаємо отцю Михайлу радості та щастя у служінні Богові, подальших перемог та здобутків для більшої прослави Всевишнього!

[EasyGallery key=’17’]